Rýchly prístup

Nechajte obavy o svoje bezpečie za dverami

Koľkokrát sa vám stalo, že ste sa zamysleli, či ste nezabudli zamknúť dvere? Teraz už môžete tieto starosti hodiť za hlavu. Nový Somfy Door Keeper sa o to postará za vás.

Chytrý zámok vám prinesie pokoj na duši. Môžete sa k nemu pripojiť na diaľku prostredníctvom svojho smartfónu a ľahko ho ovládať odkiaľkoľvek. Nebudete už potrebovať žiadne náhradné kľúče!

Vyššia bezpečnosť

Somfy Door Keeper je diaľkovo ovládaný chytrý zámok pre vchodové dvere so senzormi proti pokusom o vlámanie. S týmto chytrým zámkom budete mať väčší pocit bezpečia a slobody. Vaše dvere už nie sú len vstupom do domu, ale aj aktívnym prvkom vášho bezpečnostného systému a chytrej domácnosti.

Pripojením k systému TaHoma® switch získate ešte viac bezpečia a pohodlia. Nastavte si napríklad scenár " Príchod domov" a jedným kliknutím na vašom mobilnom telefóne sa odomkne chytrý zámok dverí Somfy Door Keeper, otvoria sa garážové dvere, Somfy ONE sa odkóduje, zapne sa osvetlenie vybavené chytrými žiarovkami Philips Hue a žalúzie a rolety sa nastavia do požadovanej polohy. Je to také jednoduché!

Senzor v zámku neustále monitoruje, či sú dvere zatvorené a zamknuté. Obsahuje technológiu IntelliTag, ktorá sa používa aj v našich bezpečnostných systémoch. Rozpozná každý pokus o vlámanie, upozorní vás správou, spustí alarm a odradí zlodeja skôr, ako sa dostane dovnútra.

Starosti hoďte za hlavu!

Stalo sa vám niekedy, že vám prišiel kuriér s balíkom, keď ste boli v práci? Idete na dovolenku a potrebujete, aby vám suseda zaliala kvety, ale nemáte náhradný kľúč? Zjavila sa vaša svokra nečakane pred vašimi dverami? S chytrým zámkom Somfy Door Keeper môžete tieto situácie vyriešiť rýchlo a jednoducho!

Mobilná aplikácia Somfy Keys vám umožňuje kontrolovať prístup do vášho domu odkiaľkoľvek. Jedným kliknutím odomknete dvere pre nečakanú návštevu alebo kuriéra. Okrem toho môžete vytvoriť dočasný kód pre vybrané osoby, ktoré môžu vstúpiť do vašej domácnosti. To sa hodí, keď potrebujete poliať kvety alebo nakŕmiť mačku.

Aplikácia Somfy Keys vám tiež ukáže, či vaše deti zamkli dvere alebo opäť zabudli. V takom prípade ich môžete na diaľku zamknúť sami. Vďaka tomu máte nad dverami úplnú kontrolu. Pre vybraných používateľov vás navyše aplikácia upozorní na ich príchod.

Pomocou systému Door Keeper môžete svoje vchodové dvere premeniť na chytré dvere, ktoré sa stanú aktívnou súčasťou vášho zabezpečenia. Len vy môžete rozhodovať o tom, kto má povolenie na vstup a kto nie.

Teraz je chytrý zámok Somfy Door Keeper k dispozícii aj v elegantnej čiernej farbe! Možno sa bude lepšie hodiť do štýlu vášho interiéru.

Spýtajte sa nás a my vám poradíme

Nie ste si istí výberom správneho zabezpečenia pre váš dom alebo byt? Zaujíma vás chytrá domácnosť a automatizácia? Napíšte nám alebo zavolajte, radi vám odpovieme na vaše otázky.

Zistite viac
Kategórie
Tagy
Disqus is inactive