Rýchly prístup

Uľahčite si svoju každodennú domácu rutinu

TaHoma® switch je chytré ovládanie, ktoré centralizuje a prepojuje váš systém automatizácie domácnosti. Pretože existuje toľko lepších spôsobov, ako tráviť čas doma, než opakovaním rovnakých úkonov.

Všedné pondelkové ráno – každé ráno

Každé ráno, keď odchádzate do práce: Zatiahnuť rolety v obývačke, kuchyni a spálni. Zhasnúť všetky svetlá. Vypnúť žehličku a kúrenie. Aktivovať alarm a zamknúť dvere. Zatvoriť bránu…

Každý večer, keď sa vraciate domov: Otvoriť garážovú bránu. Zasvietiť svetlá. Vytiahnuť rolety v obývačke, kuchyni a spálni. Zapnúť kúrenie. Vypnúť alarm... a pred spaním si zase všetko obehať.

Zdá sa vám, že je to stále dookola? Snáď i trochu únavné? Rozhodne však nutné. Ani si neuvedomujeme, ako sú rutinné mnohé každodenné úkony. Koľko času im venujeme, napriek tomu, že by sme sa mohli venovať niečomu viac naplňujúcemu!

Od mechanického k motorizovanému, od motorizovaného ku kľudu

Prechod od manuálnych roliet, žalúzií, markízy či brány k motorizovaným už je sám o  sebe zreteľný. Už nemusíte namáhať svoje ruky alebo vystúpiť z auta, keď chcete otvoriť alebo zatvoriť rôzne vybavenia vašej domácnosti. Je to omnoho praktickejšie a omnoho pohodlnejšie.

Napriek tomu možme ísť ešte ďalej...Ešte väčšie prepojenie vašich domácich zariadení rozhodne zmení váš život k lepšiemu. Začínajúc tým, že domáca automatizácia sama uskutoční vaše každodenné úkony v domácnosti. Čo keby každé ráno a každý večer stačilo stlačiť jedno tlačítko, aby ste zatvorili či otvorili celý svoj dom?

Centralizujte svoje zariadenia pomocou TaHoma® switch

Teraz je to možné – pomocou TaHoma® switch. Nové chytré ovládanie od Somfy má dve nastaviteľné tlačítka, ktoré centralizujú vaše zariadenia. V aplikácii TaHoma 3.0 si ich môžete naozaj jednoducho naprogramovať tak, ako si prajete – aby ovládali zariadenia, ktoré chcete, a aby to vyhovovalo vášmu každodennému režimu. Keď stačíte jedno z tlačítok na spustenie scenára, tak vaše zariadenia urobia presne to, čo ste chceli.

Aké používame scenáre my? Inšpirujte sa…

PRÍKLAD 1:

Scenár 1, Odchod z domova: Všetky predokenné rolety sa zatiahnu, svetlá zhasnú a alarm sa aktivuje.

> Viete, že váš dom je po vašom odchode v bezpečí.

Scenár 2, Príchod domov: Svetlá na chodbe a v obývačke sa rozsvietia a rolety sa vytiahnu.

> Ihneď, ako prejdete dvermi, si možte začať užívať voľného večera.

PRÍKLAD 2:

Scenár 1, Dobré ráno: Žalúzie v obývačke a kuchyni sa otvoria, svetlá sa rozsvietia tak, ako si prajete.

> Doprajte si trocha času a vychutnajte si kávu.

Scenár 2, Dobrú noc: Všetky vaše predokenné rolety sa zatiahnu, termostat sa prepne do režimu „noc“ a svetlá zhasnú.

> Okrem vašej lampičky pri posteli, aby ste si mohli čítať pri tlmenom osvetlení.

PRÍKLAD 3:

Scenár 1, Príjemný večer doma: Závesy sa zatiahnu, svetla sa stlmia a spustí sa zoznam vašich obľúbených skladieb.

> Pohodlne sa uvelebte na gauči…

Scenár 2, Grilovanie s priateľmi: Vaša markíza sa roztvorí, vonkajšie svetlá sa rozsvietia a spustí sa váš obľúbený párty playlist.

> Mäso už je na grile, drinky už sa chladia a večer môže začať!

Alebo si vytvorte svoje vlastné scenáre odpovedajúce vášmu životnému štýlu a denným režimom. Pozrite sa na náš YouTube, kde nájdete tutoriály, ako si vytvoriť scenáre či pridať ďalšie zariadenia.

Tri spôsoby ovládania vašich zariadení

TaHoma® switch umožňuje ovládať vaše zariadenia hneď troma spôsobmi. Okrem tlačítok na boxe môžete tiež použiť mobilnú aplikáciu TaHoma 3.0, ktorá ovláda vaše zariadenia z domova či mimo neho, alebo zariadenia programujete tak, aby sa spúšťali automaticky – vo zvolený čas alebo s pomocou čidiel. Tiež môžete použiť hlasového asistenta * - keď ste v aute alebo máte plné ruky, tak stačí povedať magické slovo a je hotovo.

Zrušte všednú rutinu a venujte sa rodine. S chytrým domácim vybavením sa vám otvára svet možností. Vyberte si…

* Vyžaduje ďalšieho hlasového asistenta (dostupnosť závisí podľa štátu)

 

Zistite viac
Kategórie
Tagy
Disqus is inactive