Rýchly prístup

S hlasovým asistentom stačí si len povedať

S TaHoma® switch máte čtyři způsoby, jak ovládat svá zařízení: dvě tlačítka pro spouštění scén přímo na boxu, dálkové ovládání, mobilní aplikace TaHoma® nebo hlasové příkazy pomocí kompatibilního hlasového asistenta!

TaHoma® switch je najnovšie a najmodernejšie zariadenie pre chytrú domácnosť od spoločnosti Somfy, ktoré centralizuje a spája všetky podporované chytré domáce zariadenia. Automatizujte svoju domácnosť a uľahčite si život!

TaHoma® switch a váš hlasový asistent sú dokonalí spojenci

TaHoma® switch s dvoma tlačidlami na spúšťanie scén najlepšie využijete, ak ho umiestnite v blízkosti dverí. Tam môžete ľahko spustiť scenár pre odchod z domu, keď sa všetky rolety zatiahnu a zámok sa sám zamkne. Alebo druhý scenár pre príchod domov, keď sa zatiahnu rolety, rozsvietia sa svetlá a zapne sa kúrenie alebo klimatizácia.

Ostatné zariadenia chytrej domácnosti a ďalšie scenáre je praktickejšie ovládať priamo z aplikácie. Alebo môžete jednoducho a doslova za chvíľu pripojiť hlasového asistenta TaHoma, ktorého potom môžete ovládať na svojom telefóne, chytrom reproduktore alebo v aute.

Maximálne pohodlie a rýchlosť

Predstavte si, že pohodlne sedíte na gauči a pozeráte rozprávku so svojimi deťmi alebo varíte dobrú večeru. Zrazu vám do očí začne svietiť slnko. Samozrejme, môžete vstať, ísť k závesom a zatiahnuť ich. Alebo môžete hľadať diaľkový ovládač a potom sa snažiť, aby ste ho neušpinili mastnými rukami. Existuje však oveľa pohodlnejšie riešenie!

TaHoma® switch je kompatibilná s tromi hlasovými asistentmi: Google Assistant, Amazon Alexa a Apple Siri. Hlasom môžete jednoducho ovládať ľubovoľný počet zariadení alebo spúšťať rôzne scenáre. Keď máte plné ruky, sedíte pohodlne alebo je váš telefón niekde... ďaleko, stačí si povedať. Vy vydáte pokyn a inteligentná domácnosť ho vykoná.

Kompatibilita s vaším obľúbeným hlasovým asistentom

Bez ohľadu na to, akú značku preferujete - či ste fanúšikom spoločnosti Apple, Google alebo verní Alexe - všetky sú kompatibilné s TaHoma® switch. Vytvorte si vlastné scenáre a rýchlo zistíte, aké jednoduché a pohodlné je hlasové ovládanie!

Žiadny z asistentov zatiaľ neovláda slovenčinu, ale na ovládanie systému stačí základná znalosť angličtiny. A naučíte sa niekoľko nových anglických fráz!

Google Assistant

Pomocou Google Assistant môžete ovládať svoje zariadenia alebo spúšťať scenáre odkiaľkoľvek. Potrebujete len chytrý reproduktor Google Nest alebo takmer akýkoľvek telefón a tablet s operačným systémom Android.

Predstavte si, že ste odišli z domu a zabudli ste zatiahnuť predokenné rolety. Ak chcete, aby bol váš dom počas horúceho dňa chladný, stačí povedať: "Hey Google, close shutters in living room." Keď sa vrátite domov, nemusíte hľadať diaľkové ovládanie po celom aute. Stačí požiadať hlasového asistenta v telefóne alebo v aute, aby vám otvoril bránu a garážové dvere. A život je ľahký!

Amazon Alexa

Alexa a jej chytrý reproduktor Amazon Echo je rovnako priateľský ako Google Assistant.

Deti majú hotové domáce úlohy a vy ste práve upratali kuchyňu. Prečo neukončiť víkend spoločným sledovaním filmu! Z gauča vydáte hlasový príkaz: "Alexa, spustite filmový večer." Predokenné rolety sa zatiahnu, svetlá zhasnú a vy si môžete vybrať, čo chcete sledovať.

Nasledujúce ráno chcete začať týždeň príjemne. Stačí povedať: "Alexa, good morning." a vaše rolety sa zdvihnú, zatiaľ čo začne hrať váš obľúbený pondelkový playlist. Skvelý týždeň práve začína!

Apple Siri

Pomoc Siri je veľmi podobná. Môžete ju ovládať prostredníctvom chytrých reproduktorov Apple Homepod alebo akéhokoľvek zariadenia so systémom iOS.

Grilujete na terase s priateľmi, ale slnko začína hriať trochu viac, ako by ste chceli. Stačí povedať: "Hey Siri? Close markíza." A skvelá letná zábava pokračuje v príjemnom tieni. Pretože Siri pozná slovenské názvy vašich zariadení!

Alebo je krásny zimný deň a vy práve odchádzate do práce. Nie je nič jednoduchšie ako požiadať Siri, aby za vás otvorila žalúzie. Pokračujete v ceste do práce a váš dom bude ešte celý deň vyhrievaný slnkom!

Ovládanie chytrej domácnosti hlasom z gauča, auta alebo terasy môže byť spočiatku trochu nezvyčajné. Veď telefón alebo diaľkový ovládač máme vždy po ruke. Uvidíte však, že po dvoch týždňoch používania vám to bude pripadať rovnako prirodzené ako používanie telefónu.

Zistite viac
Kategórie
Tagy
Disqus is inactive