Rýchly prístup

Prečo si kúpiť inteligentnú garážovú bránu?

Garážová brána je jednou z najväčších a najdôležitejších častí vášho domu. Celoročne chráni vašich domácich miláčikov na dvoch až štyroch kolesách pred vrtochmi počasia a nevítanými návštevníkmi. Preto musia byť bezpečné, musia reprezentovať váš domov, ale hlavne sa musia ľahko používať!

Prečo potrebujem inteligentnú garážovú bránu?

"Môžem jednoducho vystúpiť z auta, otvoriť bránu a potom vojsť do garáže." To si myslíte dovtedy, kým vonku nie je neznesiteľne horúco, neprší alebo nesneží. Vtedy naozaj musíte vystúpiť z auta a absolvovať to, čo si pre vás príroda pripravila. Nakoniec sa po namáhavom otváraní brány musíte opäť prebojovať do auta. Vtedy už otváranie brán jediným tlačidlom alebo hlasovým príkazom vlastne neznie až tak zle. Okrem toho môžete nastaviť aj automatické zapnutie svetiel a zapnutie kúrenia alebo klimatizácie pri vašom príchode.

Môže sa teda zdať, že inteligentná garážová brána vám ušetrí maximálne dve minúty denne, ale keď začnete objavovať všetky výhody a pohodlie, ktoré inteligentný pohon garážových brán Somfy prináša, zistíte, že si bez neho neviete predstaviť svoj každodenný život.

Ako môžem ovládať svoju inteligentnú garážovú bránu?

S naším systémom domácej automatizácie TaHoma si môžete vybrať akýkoľvek typ ovládania, ktorý vyhovuje vašim potrebám a životnému štýlu. Môžete napríklad ovládať svoju inteligentnú garážovú bránu, vjazdovú bránu a všetky ostatné domáce doplnky prostredníctvom ovládača na kľúčoch od auta, hlasovým príkazom cez obľúbeného hlasového asistenta, prostredníctvom inteligentnej mobilnej aplikácie alebo teraz ponúkame možnosť ovládania prostredníctvom widgetov na domovskej obrazovke. Garážovú bránu a vlastne celý dom tak môžete ovládať presne tak, ako chcete.

Môžem pripojiť svoju garážovú bránu k inteligentnej domácnosti?

Samozrejme! Inteligentný domáci systém TaHoma od spoločnosti Somfy je tak prepojený, ako si ho sami vytvoríte. Takže si môžete vytvoriť a prispôsobiť svoju inteligentnú domácnosť presne podľa svojich predstáv. Ak máte vonkajšie svetlá, pridajte ich spolu s dverami do inteligentného scenára, aby sa večer po vašom príchode zapli. Máte aj motorizovanú bránu? Inteligentné vykurovanie a klimatizáciu? Všetky domáce zariadenia môžete pridať do scenárov a aktivovať ich podľa svojich potrieb stlačením tlačidla alebo hlasovým príkazom. Vďaka tomu nemusíte po príchode ručne zapínať každé svetlo a každý radiátor.

Ako si môžem vybrať správnu garážovú bránu podľa svojich potrieb?

Na internete narazíte na množstvo skúseností a názorov, ktoré si často protirečia, a nakoniec máte v hlave ešte väčší zmätok, ako keď ste začínali. Veľa takýchto situácií vzniká preto, lebo každý máme úplne iné požiadavky a každý chceme niečo iné. Preto neexistuje univerzálna rada, ako si vybrať správnu garážovú bránu. Jednoducho si vyberte bránu, ktorá vyhovuje vám a vašim potrebám. Je to vaša brána vo vašom dome a vy najlepšie viete, čo chcete, čo sa vám páči a čo požadujete. Ak si však stále nie ste istí a potrebujete poradiť, pozrite si nášho praktického sprievodcu a zistite, aká brána bude presne vyhovovať vašim potrebám.

Chcete skutočných profesionálov, ktorí vedia, ako na to? Obráťte sa na jedného z našich Somfy Expertov!

S motorizovanou garážovou bránou prepojenou s inteligentnou domácnosťou získate domov, ktorý je pohodlnejší a bezpečnejší na bývanie. Chcete sa dozvedieť viac o možnostiach motorizácie vašich dverí alebo garážovej brány? Uvažujete o kúpe novej a chceli by ste ju ovládať na diaľku? Neváhajte sa obrátiť na našich Somfy Expertov. Sú to vyškolení odborníci na riešenia motorizácie a automatizácie pre vstupné brány a garážové brány. Pomôžu vám s výberom a inštaláciou. Navštívte náš dealer lokátor a nájdite niektorého z našich Somfy Expertov vo vašom okolí.

Zistite viac
Kategórie
Tagy
Disqus is inactive