Rýchly prístup

Prečo by sme mali uvažovať o inteligentnej bráne?

Brána je prvá vec, ktorú každý vidí pri pohľade na váš dom. Každý deň stojí medzi vaším domom a nevítanými hosťami. Preto by mala byť bezpečná, mala by reprezentovať váš dom, ale čo je najdôležitejšie, mala by sa jednoducho ovládať!

Myslíte si, že ju nepotrebujete, kým ju nemáte.

"Načo je inteligentná brána? Môžem predsa vystúpiť z auta, otvoriť bránu a vojsť do záhrady." Ale v čase, keď začne snežiť, pršať alebo pražiť letné slnko, sa vám ani vašim spolucestujúcim pravdepodobne nebude chcieť. Inteligentná brána tento problém vyrieši za vás! Pohony Somfy fungujú pre všetky typy brán a za každého počasia. Príjazdovú bránu a garážovú bránu tak môžete otvoriť cestou domov stlačením widgetu, hlasovým príkazom alebo diaľkovým ovládaním. Môžete tiež nastaviť automatické zapnutie svetiel a zapnutie kúrenia alebo klimatizácie pri vašom príchode. Alebo keď ste napríklad na dovolenke, môžete bránu a garáž kedykoľvek otvoriť upratovačke alebo kuriérovi a potom ju opäť zavrieť, aby ste zaistili bezpečnosť svojho domova.

Na prvý pohľad sa teda zdá, že inteligentná brána vám ušetrí maximálne dve minúty denne, ale keď začnete objavovať všetky výhody a pohodlie, ktoré inteligentná brána s pohonom Somfy prináša, zistíte, že si bez nej neviete predstaviť svoj každodenný život.

Ako môžem ovládať svoju inteligentnú bránu?

Systém domácej automatizácie TaHoma ponúka mnoho možností ovládania, ktoré môžete prispôsobiť svojmu životnému štýlu. Tak ako všetky ostatné domáce doplnky, aj inteligentnú bránu môžete ovládať pomocou ovládača na kľúčoch od auta, hlasovým povelom cez obľúbeného hlasového asistenta, cez inteligentnú mobilnú aplikáciu alebo novou možnosťou ovládania prostredníctvom widgetov na domovskej obrazovke.  Bránu, a vlastne celý dom, tak môžete ovládať presne tak, ako chcete, pohodlne a hlavne bezpečne, pretože napríklad vďaka hlasovému ovládaniu nemusíte spustiť oči z cesty a ruky z volantu.

A čo prepojenie s domácou automatizáciou?

Každá inteligentná domácnosť je jedinečná a môžeme ju prispôsobiť vlastným potrebám. Ak máte vonkajšie svetlá, pridajte ich spolu s bránou do inteligentného scenára, aby sa večer pri vašom príchode zapli. Garážové brány, rolety alebo žalúzie? Inteligentné vykurovanie, osvetlenie a klimatizácia? Do scenárov je možné pridať všetky domáce zariadenia. To znamená, že všetko môžete aktivovať podľa svojich potrieb stlačením tlačidla alebo hlasovým príkazom, takže nemusíte ručne zapínať každú žiarovku a každý radiátor.

Ako si môžem vybrať vhodnú bránu pre svoje potreby?

Všade sa dočítate, že ten alebo onen typ brány je lepší, že určite musíte mať tento materiál a tento dizajn. Ale viete čo? Stačí si vybrať bránu, ktorá vám vyhovuje. Je to vaša brána pred vaším domom a vy najlepšie viete, čo chcete, čo sa vám páči a čo vyžadujete. Ak však potrebujete poradiť a nasmerovať správnym smerom, neváhajte a prečítajte si našu praktickú príručku, aby ste zistili, aká brána bude presne vyhovovať vašim potrebám.

Chcete skutočných profesionálov, ktorí vedia, ako na to? Obráťte sa na jedného z našich Somfy Expertov!

S motorizovanou bránou prepojenou s inteligentnou domácnosťou získate domov, v ktorom sa vám bude žiť pohodlnejšie a bezpečnejšie. Chcete sa dozvedieť viac o možnostiach motorizácie vašej vstupnej brány alebo garážovej brány? Uvažujete o kúpe novej a chceli by ste ju ovládať na diaľku? Neváhajte sa obrátiť na našich Somfy Expertov. Sú to vyškolení odborníci na riešenia motorizácie a automatizácie pre vstupné brány a garážové brány. Pomôžu vám s výberom a inštaláciou. Navštívte náš dealer lokátor a nájdite niektorého z našich Somfy Expertov vo vašom okolí.

Zistite viac
Kategórie
Tagy
Disqus is inactive