Rýchly prístup

Nové produkty chytrej domácnosti od Somfy

Naše produkty chytrej domácnosti vám prinášajú viac pohodlia, bezpečia a úspor. Pozrite sa na nové produkty, ktoré vám uľahčia život vo vašich domácnostiach.

Pohon OXIMO WireFree io solárna sada

Tento chytrý pohon s externým solárnym panelom je určený pre predokenné rolety. Hodí sa predovšetkým na miesta, kde nie je k oknu vedený žiadny kábel napájania. K jeho inštalácii nie je treba sekať do steny. Inštalácia je veľmi jednoduchá a rýchla. Okrem toho, že pohon disponuje obojsmernou rádiovou technológiou io-homecontrol®, vďaka ktorej môžete v mobilnej aplikácii TaHoma vidieť, v akej polohe sa vaša roleta práve nachádza, má i ďalšie pokročilé funkcie. Napríklad rozpoznanie nárazu na prekážku v smere nadol, ochranu rolety proti primrznutiu, pomalý rozjazd a dojazd a veľmi tichý chod.

Zaujíma vás, ako fungujú solárne pohony? Pozrite sa na krátke video:

 

Farebné varianty diaľkových ovládačov Situo II io

Biela farba je symbolom dokonalosti a čistoty. V kombinácii s elegantným vzhľadom ovládačov Situo padne do každého interiéru. Nie každý má však túto farbu v obľube. Preto sme radi, že vám môžeme predstaviť i ďalšie farebné varianty: Iron (šedá), Natural (svetlé drevo) a Arctic (biela so vzorom).

Pohon SUNEA NHK io

Chcete si obstarať elektrickú markízu, ale bojíte sa výpadku elektriny? Potom je tento chytrý pohon pre kazetové i štandardné markízy ideálnou voľbou. Z pohodlného lehátka ovládajte svoju markízu diaľkovým ovládačom alebo mobilnou aplikáciou. Nastavte si obľúbenú polohu a spusťte ju jedným stlačením tlačítka „my“. A ak náhodou vypadne elektrina, potom siahnite po starej dobrej kľučke. Pohon Sunea NHK io sa postará o dlhú životnosť vašej markízy.

Veterné a slnečné čidlo Soliris io

Soliris io slúži k ochrane vašej markízy, žalúzií a ďalších zariadení pred silným vetrom. V prípade, že sila vetra presiahne hodnotu nastavenú pri inštalácii, dá čidlo pokyn vašej markíze, aby sa zatiahla a žalúzie vytiahli. Vďaka funkciám slnečného čidla potom Soliris io automaticky ovláda vaše tienenie podľa slnečnej intenzity. Ak slnečný svit presiahne hodnotu lúmenov nastavených pri inštalácii, dá čidlo pokyn tieneniu, aby sa zatiahlo. Vo vašej domácnosti tak bude príjemný chládok.

PERGOLA io control unit

Poslednou novinkou je riadiaca jednotka pre bioklimatické pergoly. Využite svoju pergolu naplno a užívajte si pohodu na svojej terase. Vďaka tejto riadiacej jednotke môžete svoju pergolu ovládať telefónom, ovládačom alebo kompatibilným hlasovým asistentom. Prepojiť ju môžete so všetkými druhmi poveternostných čidiel, aby ste zaistili ochranu pergoly, ale i príjemný chládok vo vašej domácnosti. Vďaka prepojeniu pergoly s čidlami, si môžete naviac vytvárať scenáre podľa počasia.

Aké ďalšie výhody vám chytrá pergola prináša sa dozviete v tomto videu:

Zistite viac
Kategórie
Tagy
Disqus is inactive