Rýchly prístup

Majte svoje náklady na energiu pod kontrolou a nechajte technológie pracovať za vás!

Leto je v plnom prúde! Prečítajte si naše tipy, ako zostať v tieni a užiť si horúce letné dni. Naša technológia domácej automatizácie vám pomôže prežiť úmorné horúčavy a udržať účty za energiu na uzde.

Vychutnajte si letnú pohodu v tieni pod motorizovanou markízou.

Spoľahlivý pohon Sunea pracuje so všetkými ovládacími prvkami a senzormi Somfy, aby automaticky chránil vašu terasu a vytvoril vám príjemný tieň. Obávate sa, čo sa môže stať s vašou markízou počas veterného dňa? Nemusíte sa obávať, veterný senzor Eolis 3D WireFree automaticky zatiahne markízu pri veľmi silnom vetre.

Nemusíte sa o nič starať!

Motorové markízy sú skvelým spôsobom, ako tráviť viac času vonku bez toho, aby ste sa spálili na slnku. Motorizovaná markíza zatieňuje aj priľahlé okná, čím pomáha znižovať účty za energiu pri chladení domu klimatizáciou.

Naplánujte si scenáre a o nič iné sa nestarajte!

Zdá sa vám, že každé ráno neviete, čo skôr? Deti, desiata, prechádzky so psom a ďalšie povinnosti? S naším systémom TaHoma switch sa nemusíte obávať, že niečo zabudnete. Jedným kliknutím na mobilný telefón alebo priamo na TaHome switch môžete zatiahnuť všetky žalúzie, vypnúť všetky zásuvky, zhasnúť svetlá, zamknúť dvere a spustiť alarm. A ak zabudnete? Jednoducho skontrolujete všetko na diaľku v mobilnej aplikácii TaHoma - zatiahnete zabudnuté žalúzie alebo spustíte jeden zo svojich scenárov.

Využite plánované automatické ovládanie roliet a žalúzií s ovládacími prvkami Somfy. TaHoma switch sa o všetko postará sám. Môžete napríklad naplánovať a nastaviť tieniace prvky tak, aby spolupracovali so slnečným senzorom Sunis io a automaticky sa regulovali podľa intenzity slnečných lúčov. Napríklad, keď počas dňa začne svietiť slnko, žalúzie sa automaticky zatiahnu a regulujú teplotu v dome. Z práce sa potom vrátite domov do príjemne vyhriateho domu, v ktorom sa nebudete cítiť ako v peci. Ocenia to aj vaše domáce zvieratá. Tieniace prvky možno pripojiť aj k vnútornému teplotnému senzoru Thermis WireFree io. To umožní regulovať tienenie podľa vašej požadovanej teploty v domácnosti.

Ako si vybrať terasovú markízu?

Markíza je jedným z najlepších spôsobov tienenia. Zatieni nielen vaše okná, ale aj terasu alebo balkón, kde môžete tráviť príjemné letné popoludnia.

Zistite ako si vybrať správnu markízu podľa vašich predstáv.

Pozdvihnite svoju terasu na vyššiu úroveň!

S vonkajšími látkovými roletami môžete svoju terasu využiť naplno. Vytvoríte príjemný priestor, ktorý bude celá vaša rodina rada obývať. Náš pohon Maestria je navyše vybavený funkciou detekcie prekážok, takže sa nemusíte obávať zle umiestnenej stoličky na terase alebo kvetináča, ktorý by sa mohol pri spustení látkovej rolety poškodiť. Ak zariadenie Maestria zistí prekážku, zastaví sa a na krátku vzdialenosť cúvne, čím vám umožní prekážku odstrániť.

To však nie je všetko, čo vaša terasa dokáže. Predstavte si, že prídete domov, uvaríte si čaj, sadnete si na terasu a požiadate hlasového asistenta, aby spustil večerný scenár. V tej chvíli sa jemne rozsvietia svetlá, spustí sa hudba, markíza sa zatiahne a odhalí hviezdnu oblohu. Po náročnom dni si tak môžete dopriať chvíľku len pre seba.

Vychutnajte si viac času vonku pri jedle, relaxácii alebo posedení s priateľmi a rodinou. Vaša terasa sa stane vaším letným vonkajším obytným priestorom, kde nájdete všetko, čo si želáte - tieň, bezpečie, pohodlie a hlavne súkromie. Uvidíte, že sa vám to bude páčiť.

Somfy Expert k vašim službám

Máte záujem o automatizáciu svojej terasy? Navštívte náš delear lokátor a nájdite si niektorého z našich Somfy Expertov vo vašom okolí. Sú to naši certifikovaní a vyškolení predajcovia, ktorí vám odborne poradia s riešeniami automatizácie.

 

Zistite viac
Kategórie
Tagy
Disqus is inactive