Rýchly prístup

Firma Mikenda Present - špecialista v oblasti tienenia už 28 rokov

Rodinná firma Mikenda Present sa už 28 rokov špecializuje na exteriérové tienenie, a to nielen na rodnom Slovensku, ale i v ostatných krajinách EÚ. Ich najrozsiahlejšia a najvzdialenejšia realizácia bola v Monaku. Neboja sa ani atypických, či kurióznych zákaziek - tou najkurióznejšou bola inštalácia roliet do výletových okien voliér pre papagáje, ovládaných cez smartphone.

Mikenda Present - ide o rodinnú firmu, preto hlavnú časť názvu firmy tvorí priezvisko. Slovo "Present" predstavuje trend firmy neustále udržiavať krok s dobou. Spoločnosť Mikenda Present vždy prináša na trh najnovšie poznatky a technológie z oblasti tienenia a zariaďovania vonkajších obytných priestorov. Jej cieľom je odlíšiť sa od konkurencie koncepciou, kvalitou a rozsahom služieb.

Takmer od svojho začiatku firma spolupracuje so Somfy

So Somfy firma spolupracuje už 27 rokov. Pre pohodlie klienta sa im od Somfy najviac osvedčil systém automatizácie domácnosti TaHoma®. Ku zvýšeniu komfortu pohodlia bývania vo svojej domácnosti používajú mnohé produkty Somfy - Somfy Protect obsahujúci bezpečnostné all-in-one riešenie Somfy ONE, vonkajšiu i vnútornú sirénu, vnútorné pohybové senzor, kľúčenku KeyFob, senzor IntelliTAG a zosilňovač signálu Somfy Repeater. Ďalej tiež pohon závesov a záclon Somfy Glydea, bránový pohon Elixo 500 24V 3S io, Tilt & Lift 25 RTS Central a pohony pre vonkajšie žalúzie J4 WT.

Nie je nutné hľadať po dome vhodný ovládač

Výhody domácej automatizácie vidí firma Mikenda Present predovšetkým v komfortnosti ovládania, možnosti vytvárania scenárov a možnosti vzdialenej obsluhy. Svojim klientom najčastejšie odporúčajú Somfy TaHoma, pre jej možnosť ovládania všetkých výrobkov cez smartphone, ktorý ma v dnešnej dobe prakticky každý človek neustále pri sebe.

Viac informácií nájdete na www.mikendapresent.sk.

 

Zistite viac
Kategórie
Tagy
Disqus is inactive