Rýchly prístup

Máte vo svojej hlave vymyslené projekt pre váš domov? Naši experti vám pomôžu!

Či už staviate dom alebo chcete rekonštruovať byt, naši odborníci vám pomôžu vybrať to najlepšie bezproblémové riešenie presne pre Váš životný štýl.

Častokrát sme v pokušení si urobiť veci sami, aby sme ušetrili peniaze a mnohokrát sa nám to podarí. Pokiaľ ide ale o technológiu, ktorá slúži na ochranu a automatizáciu vášho domova, je lepšie sa odovzdať do rúk profesionála, ktorý vám poradí, produkty a riešenia správne nainštaluje, vysvetlí, ako s výrobkami správne zaobchádzať a v neposlednom rade pomôže v prípade problémov.

Kto sú Somfy Experti?

Somfy Experti sú vyškolené overené profesionálne firmy v odbore tieniacej techniky, vrát a brán, ktorí s nami dlhodobo spolupracujú a poznajú všetky naše riešenia. Somfy Experti majú na svojich prevádzkach výber funkčných produktov Somfy, ktoré vám ochotne ukážu v praxi. Pri výbere Somfy Experta nemôžete urobiť chybu, pretože všetky spoločnosti, ktoré sa môžu pochváliť certifikátom Somfy Expert, spĺňajú naše prísne kritériá. Kladieme dôraz na kvalitu, nie na kvantitu. Objavte našich Somfy Expertov na našom blogu.

Čo môžete očakávať od Somfy Expertov?

Našich Somfy Expertov starostlivo vyberáme, aby sme vám poskytli to najlepšie možné riešenie a služby. Všetci naši Somfy Experti plnia tieto záväzky voči vám, našim zákazníkom:

  • DOSTUPNOSŤ - Sú vám nablízku, aby vám mohli ponúknuť najlepšie riešenie pre váš projekt.
  • FLEXIBILITA - Poskytujú plne personalizované služby s riešeniami na mieru.
  • NAČÚVANIE - Zaujímajú sa o vaše priania a navrhnú riešenie, ktoré naplní vaše predstavy.
  • DÔVERA - Garantujú spoľahlivosť a rešpekt prostredníctvom podrobných a nezáväzných ponúk.
  • ODBORNOSŤ - Boli vybraní na základe svojich schopností a pravidelne sa školia.
  • KVALITA - Ponúkajú vysokokvalitné výrobky od svetového lídra v oblasti automatizácie tienenia, brán a dverí.
  • PRESNOSŤ - Zabezpečia, aby boli vždy dodržané termíny a rozpočty projektov.
  • REŠPEKT - Pri práci a inštalácii v bezpečí vášho domova zachovajú vaše súkromie.
  • PODPORA - Budú vás sprevádzať na každom kroku, aby ste sa naučili využívať všetky výhody produktov Somfy.
  • POPREDAJNÝ SERVIS - Zaručia dlhodobú životnosť vašej inštalácie.

Ako nájsť Somfy Experta?

Svojho Experta môžete nájsť na Dealer lokátore, ktorý nájdete na našej webovej stránke v sekcii Predajné miesta. Stačí zadať miesto bydliska, vaše PSČ a vybrať sortiment výrobkov, o ktoré máte záujem, napríklad pohony na tienenie alebo automatizáciu. Systém vám potom na mape zobrazí najbližších Somfy Expertov. Jedným kliknutím môžete priamo získať kontaktné údaje vybranej spoločnosti, odkaz na webovú stránku alebo iné informácie, ktoré by vás mohli zaujímať.

Mám projekt, chcem ho realizovať, čo mám robiť?

Naša ďalšie služba Somfy Leads vám pomôže s tou najlepšou ponukou. Vyplňte jednoduchý formulár a my všetku prácu urobíme za vás. Skontaktujeme Somfy Expertov vo vašom okolí, odovzdáme im informácie o vašom projekte a vy následne dostanete cenovú ponuku. Aké jednoduché! Viac o Somfy Leads nájdete TU.

Čo mám robiť, ak sa vyskytne problém s mojím zariadením?

Prestal váš pohon alebo brána fungovať? Neviete, kam sa obrátiť, pretože na vaše zariadenie sa už nevzťahuje záruka? Presne pre tieto situácie je tu Somfy Assistance! Zavolajte nám alebo nám pošlite e-mail a my vám pomôžeme. Máme vlastných technikov, ako aj našich Somfy Expertov zapojených do služby Somfy Assistance, ktorí vám pomôžu a v prípade potreby prídu opraviť vaše zariadenie. Viac informácií o Somfy Assistance nájdete TU.

 

 

Pre ďalšiu inšpiráciu sledujte náš Facebook, Instagram a YouTube.

Čo hovoria naši obchodní zástupcovia Alena Lenhartová a Martin Kováč o Somfy Expertoch?

„Keď sa ma koncoví zákazníci pýtajú, na koho sa majú obrátiť so svojím projektom, vždy im hovorím: Somfy Expert partneri pristupujú k používateľom produktov Somfy úplne novým spôsobom. Odborné poradenstvo pri zariaďovaní vášho domova je ich štandardom. Samozrejmosťou je inštalácia, oprava alebo výmena zariadenia, “ hovorí Alena Lenhartová, obchodná zástupkyňa pre Južnú Moravu.

Sieť Somfy Expert partnerov popisuje ako: „Vybrané montážne a obchodné firmy z celej Českej a Slovenskej republiky, s ktorými spolupracujeme už niekoľko rokov a o ktorých vysokej kvalite služieb sme presvedčení. Inštalujú výrobky Somfy pre súkromné budovy - rodinné domy, záhrady, garáže a byty - ako aj pre priemyselné podniky alebo developerské projekty. Navrhnú nielen najvhodnejšie riešenie pre používateľa na ovládanie tieniacej techniky, brán a dverí, ale snažia sa nájsť aj individuálne riešenie pre každého zákazníka pre celý jeho dom alebo budovu. Sú odborníkmi na poskytovanie komplexných služieb svojim zákazníkom od návrhu, cez projekt, inštaláciu jednotlivých prvkov až po nastavenie interaktívnych scenárov v rámci chodu celej domácnosti. “

O svoje skúsenosti so Somfy Expertmi a zaujímavé príbehy sa s nami podelil Martin Kováč, náš obchodný zástupca pre Stredné a Východné Slovensko: „Našich Somfy Expertov môžem každému zákazníkovi jedine odporúčať. Ako spomínala kolegyňa, sú to odborníci vo svojej oblasti, pravidelne sledujú nové trendy a dokážu komplexne poradiť a navrhnúť riešenia pre jednotlivé domácnosti. Na našich Expertov sa mi tiež páči, že mnohí z nich so Somfy doslova žijú. Mnohé z našich produktov skúšajú doma a sami ich vo veľkej miere používajú. Preto sú často schopní vyriešiť aj neštandardné požiadavky a prísť s riešením, ktoré nie je úplne bežné. Samozrejmosťou u nich je nielen profesionalita, ale aj individuálny prístup.“

„Jeden náš Expert má montážnika, ktorý si kompletne zariadil domácnosť s produktmi Somfy a niektoré z nich využíva aj nad rámec ich pôvodného určenia. Doma si tak napríklad otvára pomocou hlasového asistenta aj posuvné dvere do jednotlivých izieb,“ popisuje Martin Kováč a pokračuje s ďalším zaujímavým príbehom: „Iný partner si zase šikovne nastavil LED pásiky v chodbe zo spálne smerom do kúpeľne tak, že v noci, keď ide na toaletu, sa mu automaticky zasvietia. To je dobrý nápad a celkom bežná vec. On to však posunul o úroveň vyššie. Podľa toho koľko je v noci hodín, LEDky zasvietia inou farbou. Takže vie, koľko môže potom ešte spať. Ako vravím, na našich Expertov sa môžete obrátiť naozaj s čímkoľvek.“

Z pohľadu koncových používateľov Alena Lenhartová ďalej poznamenáva: „Koncoví zákazníci vítajú skutočnosť, že Somfy Experti držia krok s modernými trendmi v odvetví, kvalitou poskytovaných služieb a odborným poradenstvom. Vďaka produktom Somfy a profesionálnym službám Somfy Expertov majú možnosť vytvoriť si komfortné prostredie vo svojom voľnom čase, zvýšiť bezpečnosť, kontrolovať a regulovať náklady na energie. “

„Somfy Expert partneri si veľmi cenia podporu od spoločnosti Somfy. To predstavuje pravidelné školenia ich zamestnancov, informácie o novinkách a trendoch, podporu pri ich prezentácii na trhu v online svete aj pri prezentácii produktov a riešení v ich showroomoch,“ dodáva na záver Alena Lenhartová.

Zistite viac
Kategórie
Tagy
Disqus is inactive