Rýchly prístup

DANIELSSON: Desať rokov inovácií a spolupráce so spoločnosťou Somfy

Tento rok je pre spoločnosť DANIELSSON dôležitým medzníkom - desať rokov od prvého vstupu na slovenský trh so širokou škálou produktov od okien a dverí až po rolety a žalúzie. "Naším poslaním je neustále inovovať a prinášať riešenia, ktoré zlepšujú a zjednodušujú život našich klientov," hovorí Mgr. Ľubomír Caban, majiteľ spoločnosti.

7 rokov so spoločnosťou Somfy

"Sedemročná spolupráca s popredným odborníkom na domácu automatizáciu, spoločnosťou Somfy, nám umožnila ponúknuť našim zákazníkom množstvo možností, ako obohatiť ich domovy. Každý produkt Somfy, od veterných senzorov až po inteligentné videotelefóny a automatické pohony, je starostlivo nainštalovaný s kvalitou, spoľahlivosťou a prvotriednym servisom, ktorý je našou charakteristickou črtou.

Za posledný rok sme s hrdosťou integrovali výrobky Somfy do tridsiatich domov, pričom každá inštalácia odráža naše odhodlanie posunúť domácu automatizáciu na vyššiu úroveň," vysvetľuje majiteľ DANIELSSON. A aké technológie používa vo svojej domácnosti zástupca Somfy Expert pre slovenský trh?  "Svoj vlastný dom som vybavil videotelefónom V100, pohonom brány Elixo a solárnym pohonom roliet," dodáva Caban.

Navštívte stránku https://www.danielsson.sk a objavte možnosti, ktoré vám ponúka spoločnosť DANIELSSON.

Zistite viac
Kategórie
Tagy
Disqus is inactive