Rýchly prístup
Ref: 1870394

SOMFY INTERIÉROVÁ KAMERA

Prvá sledovacia kamera, ktorá vám umožňuje dohľad nad domovom a zároveň rešpektuje vaše súkromie. Kompatibilná s Apple Homekit*.

Viac o produkte
Kompatibilita s technológiami

Jedinečné snímanie pohybu

Spojením technológie analýzy obrazu a infračerveného snímania vznikla funkcia Somfy Vision, vďaka ktorej vaša kamera rozpozná rozdiel medzi osobou, ktorá sa pohybuje okolo vášho domu a konármi hýbajúcimi sa vo vetre pred vašim oknom.

Videonahrávky ako dôkazy

Pokiaľ kamera zaznamená pohyb, poskytneme vám videonahrávku celej udalosti, uloženie zadarmo na našom Cloude po dobu 24 hodín a možnosť stiahnuť si ju z aplikácie na vlastné úložisko.

Ovládajte zabezpečenie svojho domova odkiaľkoľvek

  • Pomocou aplikácie si zobrazte video živo, sťahujte videá, prechádzajte časovú os, počúvajte, alebo dokonca hovorte.

Ovládajte zabezpečenie svojho domova odkiaľkoľvek

Pozrite sa na video a zistite viac o Somfy Interiérovej kamere

 

Ďalšie výhody Somfy Interiérovej kamery

wide-angle

Širokouhlá

Väčšie bezpečie s pomocou 130° širokouhlého zobrazenia.

night-vision

Nočné videnie

Nech už je deň, alebo noc, vaša kamera uvidí vďaka svojim infračerveným LED diódam všetko.

zoom

8x zoom

Užite si výnimočnú kvalitu obrazu s 8x digitálnym zoomom.

Smart Home

Možno ovládať a pripojiť do systému TaHoma®, Amazon Alexa…

Výhody

  • Konečne budete mať doma ďalšie oko, ktoré bude vašu domácnosť pozorne strážiť a okamžite vás upozorní, keď sa bude niečo diať.
  • S bezpečnostnou kamerou Somfy vám už nič neunikne. Táto plug&play kamera vám pošle upozornenie, keď sa bude diať niečo podozrivé.
  • Úžasné tiež je, že kameru nainštalujete behom pár minút a budete ju mať pod kontrolou prostredníctvom mobilnej aplikácie Somfy Protect. A navyše úžasne vyzerá!
  • Akonáhle kamera zaznamená pohyb, uloží video do cloudu, spustí sa alarm a vy dostanete upozornenie na svoj smartphone.
  • A potom je tu záklopka pre vaše súkromie. Akonáhle vstúpite do miestnosti, kamera sa doslova vypne. Takže všetko, čo robíte v súkromí vášho domova, je len pre vaše oči. Nič sa nenahráva, nič sa neukladá do cloudu. 100% súkromie zaručené.
  • A nakoniec - máte domáce zvieratá, ktoré sa doma voľne pohybujú? Kamera je bezpečne rozpozná a nehrozí tak žiadne falošné poplachy.

Podrobnosti a špecifikácia

  • Kompatibility

    Technológie

    Vhodné pre tieto riešenia