Rýchly prístup

Môj dom, môj hrad. Bezpečie na prvom mieste

Tiež sa po náročnom dni tešíte domov za svojou rodinou? Domáca pohoda je pre nás všetkých na prvom mieste. Prajeme si, aby všetci naši najbližší boli šťastní, a predovšetkým v bezpečí. A aké miesto by malo byť pre všetkých oázou? Samozrejme domov. Chráňte svoju rodinu i majetok. Urobte všetko potrebné pre zabezpečenie domácnosti.

Účinne, a pritom jednoducho môžete chrániť svoj byt, dom alebo chatu. Zabezpečenie domácnosti od Somfy je jednoduché na inštaláciu i na používanie. Nepotrebujete kabely, takže nemusíte sekať do steny. Naviac vďaka moderným technológiám dokáže Somfy veci, o ktorých sa vám ani nesnívalo!

Začnime u domových dverí…

Predstavte si, že niekto zvoní. Čo urobíte? U bytových dverí pozeráte skrz kukátko, ktoré absolútne skresľuje obraz, takže si svokru spletiete so susedkou. A domové dvere musíte otvoriť dokorán a vykuknúť von, aby ste videli, kto sa skrýva za bránkou. To už sa potom zoči-voči prichádzajúcemu zle predstiera, že nie ste doma…

Teraz si teda predstavte, že máte videotelefón od Somfy. Na domácom monitore krásne uvidíte, kto zvoní. Môžete mu pomocou dotykových tlačítok rovno na diaľku otvoriť vjazdovú bránu i garážovú bránu alebo rozsvietiť príjazdovú cestu. Dokonca sa môžete spätne pozrieť, kto to zvonil, keď ste práve neboli doma. S naším videotelefónom sa nemusíte báť, že by vaše deti otvorili vlkovi predstierajúcemu, že je ich mamička.

Tiež vo svojej bezodnej kabelke alebo po všetkých vreckách neustále hľadáte kľúče? Alebo vás naopak ich masívny zväzok vo vrecku tak tlačí, že si stále uvedomujete, že ich máte? Obstarajte si chytrý zámok Somfy Doorlock! Ako to, že chytrý? Môžete si kedykoľvek otvoriť telefónom, a to i na diaľku z práce alebo dovolenky. Prišla vám susedka zaliať kvety? Jednoducho ju vpustíte ďalej. Rovnako tak kuriéra, ktorý, ako všetci dobre vieme, príde zaručene v tú jedinú dobu, kedy sa nám to absolútne nehodí.

Všetko vidím!

Vašu zvedavú susedku, ktorá vie o vašej domácnosti viac než vy, a to, čo nevie, si domyslí alebo vymyslí, dôstojne zastúpia naše premyslené kamery. Interiérová kamera má Full HD rozlíšenie, osemnásobný zoom, nočné videnie a širokouhlé zobrazenie. Naviac rozpozná vašich domácich maznáčikov a nevyhlási tak falošný poplach. Vaše dokonalé súkromie zaistí pomocou záklopky, ktorú diskrétne zaklopí, akonáhle sa vrátite domov.

Rovnako praktickú záklopku má tiež prvé all-in-one riešenie pre zabezpečenie domácnosti - interiérová kamera s integrovanou sirénou Somfy ONE. Je zároveň natoľko chytrá, že rozpozná vášho psíka alebo mačičku od zlodeja. A naviac v prípade nebezpečia rozozvučí hlasitý poplach, pri ktorom tuhne krv v žilách. Neprajníci určite zanechajú svoju nekalú zárobkovú činnosť a budú sa snažiť čo najrýchlejšie opustiť priestor, do ktorého ich nikto nepozval.

Cez Somfy ONE a cez naše vonkajšie kamery môžete dokonca i hovoriť a rovno tak zasiahnuť. Vďaka vymedzeniu oblasti sledovania vám kamery nebudú hlásiť pohyb v miestach, kde ľudia chodiť môžu (napr. po chodníku za vaším plotom).

Nechcete mať doma kamery? Totožný komfort ako Somfy ONE prináša Home Alarm. Vystačí si bez kamier. I tak vám spoľahlivo podá notifikáciu, pripomienku zaistenia pri odchode a automaticky všetko odistí pri vašom príchode. Zabezpečenie domácnosti zaisťuje pomocou bezdrôtových vibračných čidiel IntelliTAGTM alebo pohybových senzorov.

Skúška sirén, skúška sirén…

Nielen v pravé poludnie každý druhý piatok v mesiaci sa u vás môže rozoznieť siréna. Každý pohyb zaznamenajú naše kvalitné, a pritom cenovo dostupné alarmy. Tie tiež rozpoznajú vašich domácich maznáčikov, takže ani cvičené morča voľne pobehujúce po obývačke nevyhlási poplach. Naše alarmy a pohybová čidlá sú úplne bezdrôtové, takže kvôli ich inštalácii nemusíte sekať do steny a naťahovať kabely.

Kompletné zabezpečenie domácnosti vo vašom mobilnom telefóne

Máte radi technické hračky a túžite po každej modernej novinke? Alebo si naopak prajete mať všetko čo najjednoduchšie? Tak či tak, zaručene vás nadchne komplexný systém automatizácie domácnosti TaHoma®, ktorý prepojí všetky kompatibilné produkty zo zabezpečenia domácnosti, tienenia, garážových a vjazdových brán, osvetlenia a kúrenia. To všetko môžete jednoducho ovládať prostredníctvom svojho chytrého telefónu, nech ste kdekoľvek a kedykoľvek.

Naviac si môžete nastaviť scenáre, ktoré budú samy všetko regulovať presne podľa vášho priania. Jedným kliknutím potom môžete aktivovať alarm, zatiahnuť rolety, zhasnúť svetlá a zamknúť dvere. Pri pokuse vlámania sa do bytu alebo domu môže následne zlodeja okrom sirény prekvapiť i rozsvietenie všetkých svetiel v domácnosti či zaťahujúce sa rolety.

Ako vybrať zabezpečovací systém pre domácnosť?

Pomôžeme vám vybrať zabezpečenie pre váš domov. Naše systémy sú škálovateľné, takže môžete začať so základným prvkom a postupne ho rozširovať podľa svojich potrieb. Pozrite si nášho sprievodcu Ako si vybrať domáci bezpečnostný systém.

Somfy Expert k vašim službám

Užívajte si viac pohodlia a získajte významné úspory na energiách. Podľahnite kúzlu automatizácie domácnosti! Ak si chcete produkty prezrieť osobne a dozvedieť sa viac o možnostiach zabezpečenia a automatizácie vašej domácnosti, kontaktujte nás alebo si nájdite svojho Somfy Experta vo svojom okolí.

Zistite viac
Kategórie
Tagy
Disqus is inactive