Rýchly prístup

Náš slovenský partner SVETEX BM sa nebojí netradičných riešení

Spoločnosť SVETEX BM, ktorá úspešne pôsobí na celom Slovensku, tento rok oslávila 30. výročie svojho vzniku. Obrátiť sa naň môžete pri realizácii tieniacich systémov, brán a vstupných systémov, ako sú závory alebo vstupné brány, ktoré vďaka partnerstvu so Somfy budú integrované do inteligentného riadenia domu.

Spoločnosť začínala na trhu ako výrobca látok proti svetlu a následne rozšírila svoju činnosť. Preto bol názov zostavený takto: SVE (svetlo) + TEX (textília) a BM sú iniciály majiteľov.

Cieľom spoločnosti je priniesť svojim zákazníkom pohodlie, zjednodušiť im každodenné domáce práce a zároveň zvýšiť ich komfort doma alebo na slnkom zaliatej terase. Tím spoločnosti sa snaží dosiahnuť tento cieľ pre čo najviac zákazníkov.

Spoločnosť SVETEX BM spolupracuje so spoločnosťou Somfy už 25 rokov. Výhody domácej automatizácie tu vidia v komforte, finančných úsporách a prehľade produktov. Najobľúbenejším produktom od spoločnosti Somfy je tu komplexný systém TaHoma® switch, ktorý spája až stovky produktov do jedného celku.

Somfy je v SVETEX BM ako doma

V domácnosti tím v SVETEX BM využíva solárne napájaný pohon posuvnej vstupnej brány, pohon pre krídlovú vstupnú bránu, pohon pre garážovú bránu, pohony roliet, inteligentné zásuvky, zapínací/vypínací mikromodul IZYMO, senzory dažďa, vetra a slnka, videotelefón V500, kameru s alarmom v jednom Somfy ONE+, termostatické hlavice, všetky diaľkové ovládače a rôzne ďalšie príslušenstvo. To všetko sa samozrejme ovláda pomocou TaHoma® switch.

Za posledný rok spoločnosť nainštalovala produkty Somfy do približne 150 domácností a priemyselných objektov. A nebojí sa ani zvedavých zákaziek. Napríklad namontovala rolovacie brány v kravíne s pohonmi Somfy. Alebo na kostolnú vežu namontovala vonkajšie žalúzie s pohonom Somfy, ktoré chránia pred holubmi a iným vtáctvom.

Viac informácií o spoločnosti SVETEX BM nájdete na svetexbm.sk.

Zistite viac
Kategórie
Tagy
Disqus is inactive