Rýchly prístup

Môžeme sa dostať tam, kam iní nemôžu, prináša spoločnosť ROLLOS

Slovenská spoločnosť ROLLOS stavia na svojej 18-ročnej tradícii. Tento rok oslávila 10. výročie založenia ako s.r.o.

Spoločnosť ROLLOS sa špecializuje na tieniacu techniku a garážové brány. V súčasnosti realizuje aj množstvo objednávok na vstupné brány. Pôsobí v Trenčianskom, Bratislavskom, Trnavskom a Žilinskom kraji. Jej dlhodobým cieľom je, aby sa značka ROLLOS stala zárukou toho najlepšieho, čo trh ponúka.

Mobilný telefón má dnes po ruke každý

So značkou Somfy spolupracujú od založenia živnosti pána majiteľa, t. j. od roku 2004. "Výhody domácej automatizácie vidíme najmä v rastúcich požiadavkách zákazníkov na inteligentné ovládanie. Ľudia dnes svoje mobilné telefóny používajú všade," povedali nám s úsmevom v spoločnosti ROLLOS a dodali: "Automatizácia od Somfy ponúka jednoduché, intuitívne a predovšetkým spoľahlivé inteligentné ovládanie, ktoré vďaka jednoduchej inštalácii a nastaveniu vyhovuje zákazníkom aj nám."

Najobľúbenejším produktom Somfy je tu komplexný domáci bezpečnostný systém TaHoma® a vo svojich domácnostiach používajú celý rad produktov Somfy pre domácu automatizáciu.

Tím ROLLOS sa vydal na pomoc

Na ovládanie väčšiny dôležitých zariadení vo vašej domácnosti sa môžete obrátiť na profesionálny tím spoločnosti ROLLOS. Za posledný rok nainštalovali produkty Somfy do približne 100 domácností. S tým sú, samozrejme, spojené aj vtipné skúsenosti. Napríklad, keď si jeden pán zabuchol vchodové dvere, ovládané inteligentným zámkom Door Keeper. Bez mobilného telefónu! Na pomoc mu prišiel tím ROLLOS: ,,Pán bol veľmi vystresovaný, ale nakoniec zistil, že má náhradný kľúč vo vrecku. Tak si jednoducho otvoril dvere, potriasli sme si rukami a zasmiali sa."

Viac informácií o spoločnosti ROLLOS nájdete na www.rollos.sk.

Zistite viac
Kategórie
Tagy
Disqus is inactive