Rýchly prístup

Skúsenosti koncových používateľov s aplikáciou TaHoma

V druhej polovici júna sme používateľom starších riadiacich jednotiek TaHoma Premium umožnili prejsť na novú a veľmi obľúbenú aplikáciu TaHoma® 3.0. Užívatelia týchto jednotiek mohli začať bezplatne prechádzať na novú aplikáciu, a tak nielen "recyklovať" svoje boxy, ktoré môžu naďalej používať, ale predovšetkým získať väčšinu výhod, ktoré ponúka nový inteligentný box - TaHoma switch.

Počas celého procesu prípravy sme sa riadili myšlienkou, že koncový používateľ dostane všetky potrebné informácie, aby mohol bezproblémovo prejsť na novú aplikáciu vrátane prenosu svojich scenárov a automatizácií a naďalej pohodlne ovládať svoju domácnosť.

O prechode na novú aplikáciu sme informovali v troch mailingových vlnách. Naši technici zákazníckej podpory promptne reagovali na otázky a podnety koncových používateľov, ktoré nám prišli e-mailom a telefonicky.  O dôležité informácie sme sa podelili aj s našimi francúzskymi kolegami, ktorí stáli za celým projektom a plne nás podporili.

Aby sme mali úplný obraz o celom projekte, opýtali sme sa niektorých používateľov na našej horúcej linke, ako boli spokojní s prechodom, podporou a novou aplikáciou. Potešilo nás, že tieto pozitívne odpovede boli najčastejšie:

Prečo ste sa rozhodli prejsť na novú aplikáciu?

Hlavným dôvodom boli určite nové funkcie, pre mňa je dôležitá možnosť vytvárať a upravovať scenáre priamo v mobilnom telefóne.

Aký bol prechod na novú aplikáciu, prebehlo podľa vás všetko hladko?

Samotný prechod bol jednoduchý, len som najprv musel hľadať niektoré funkcie. Veľmi mi pomohli videonávody na vašom kanáli YouTube, najmä seminár pre bežných používateľov. A je fajn, že sa preniesli aj moje scenáre, mal som ich len pár, ale aj tak som hneď fungoval ďalej.

Aké sú vaše dojmy po niekoľkých týždňoch používania?

Veľká spokojnosť. Nastavenie obľúbených položiek používame často. Ja ho mám nejako nastavené na mobile, inak na tablete a manželka si ho nastavila na svojom mobile. A tiež možnosť dať viac žalúzií do jedného celku a ovládať ich všetky naraz. Jo, a skoro som zabudol na skratky. Mám Apple a veľmi sa mi páči otváranie brány a garáže hlasom.

Odporučili by ste ostatným používateľom prechod na novú aplikáciu?

Prechod určite odporúčam, veľa nových možností a pekné prostredie aplikácie. Nechcel by som sa vrátiť späť. :) Je fajn, že sa môžem pozrieť na webinár Somfy, dostal som tam kopec informácií a bez neho by boli začiatky asi ťažšie. Neplánujú sa nejaké pokračovania?

Celý projekt prechodu určite nie je ukončený, možnosť prechodu je stále otvorená a rovnako aj naša podpora pre používateľov TaHomy Premium.

Zistite viac
Kategórie
Tagy
Disqus is inactive