Rýchly prístup
Ref: 1870703

Videotelefón V500 PRO io

Dizajnový videotelefón s mnohými funkciami. Vďaka 5 kanálovému io vysielači môžete ovládať až 5 výrobkov alebo skupín výrobkov. Funkcia nočného videnia aj uchovanie fotografie návštevníka v prípade vašej neprítomnosti a ďalšie.

Viac o produkte
  • Záruka : 5 leta
Kompatibilita s technológiami

Výhody

INTUITÍVNE A PRISPÔSOBITEĽNÝ - Vďaka dotykovej obrazovke a prispôsobiteľnému rozhranie je V500 tak intuitívne, že ho zvládne ovládať naozaj každý. Vďaka funkcii interkomu môžete komunikovať s ďalším monitorom, napríklad v druhom poschodí domu. Prispôsobte si vyzváňacie melódiu - na výber máte hneď päť alebo si pomocou karty micro SD nahrajte vlastné. Na vnútornom monitora si môžete tiež napríklad skontrolovať vonkajšiu teplotu.

 

VIEM KTO MI ZVONÍ U BRÁN  - Ľahko spoznáte svojich návštevníkov vďaka širokouhlému záberu šošovky, a to aj v noci! Videotelefón disponuje nočným videním pomocou infračervených LED. Môžete si navyše pozrieť históriu návštev v pamäti videotelefónu a zistiť, kto u vás zvonil, keď ste neboli doma alebo len tvrdo spali.

 

JEDNODUCHÁ INŠTALÁCIA - Môžete použiť existujúce zapojenie dverového zvončeka podľa odporúčania v príručke. Pri spustení systému a programovanie postupujte podľa pokynov, rozhranie vás prevedie krok za krokom.

Podrobnosti a špecifikácia

  • Technické parametry

    Pracovní kmitočet radio io – 868,7 - 8769,2 MHz
    Dosah ve volném prostoru 150 m
    Kapacita paměti 5
    Jmenovité napětí/kmitočet 100-240 V / 50-60 Hz 0,6 A